De Oranjezomer: ''Zo is Denzel Dumfries 240 miljoen waard''

De Oranjezomer: ''Zo is Denzel Dumfries 240 miljoen waard''

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv.

In de late editie van De Oranjezomer praten de mannen over Denzel Dumfries, volgens hen dé man van het toernooi. Hij heeft de afgelopen wedstrijden flink gepresteerd en scoorde meerdere goals. Wim Kieft is echter van mening dat andere spelers ook een kans moeten krijgen.

<em>De Oranjezomer</em>: ''Zo is Denzel Dumfries 240 miljoen waard'' Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv. In de late editie van De Oranjezomer praten de mannen over Denzel Dumfries, volgens hen dé man van het toernooi. Hij heeft de afgelopen wedstrijden flink gepresteerd en scoorde meerdere goals. Wim Kieft is echter van mening dat andere spelers ook een kans moeten krijgen. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: ''Zo is Denzel Dumfries 240 miljoen waard'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier