Wim Kieft neemt TOTO-voorspelling niet serieus: "Ik roep ook maar wat" (video)

Wim Kieft neemt TOTO-voorspelling niet serieus: "Ik roep ook maar wat" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv.

De heren analytici mochten in De Oranjezomer weer een voorspelling wagen voor de EK-wedstrijden van vrijdag (18 juni). Wim Kieft lijkt het alleen niet erg serieus te nemen, als hij Slowakije aanduidt als winnaar tegen Zweden: "Ik roep ook maar wat."

<em>Wim Kieft</em> neemt TOTO-voorspelling niet serieus: &quot;Ik roep ook maar wat&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv. De heren analytici mochten in De Oranjezomer weer een voorspelling wagen voor de EK-wedstrijden van vrijdag (18 juni). Wim Kieft lijkt het alleen niet erg serieus te nemen, als hij Slowakije aanduidt als winnaar tegen Zweden: "Ik roep ook maar wat." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wim Kieft neemt TOTO-voorspelling niet serieus: "Ik roep ook maar wat" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier