Zien: Frank de Boer negeert boycot en beantwoordt tóch vragen van Hélène Hendriks

Zien: Frank de Boer negeert boycot en beantwoordt tóch vragen van Hélène Hendriks

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv.

Stapt Oranje voorzicht over de boycot tegen de mannen van Veronica Inside heen? Het lijkt er in ieder geval wel op, want bondscoach Frank de Boer gaf donderdagavond tóch antwoord op een paar vragen van Hélène Hendriks. Het was echter geen face-to-face interview; Hélène zat op een buitengewoon troosteloos plekje buiten de Johan Cruijff Arena voor een videoverbinding met De Boer.

Zien: <em>Frank de Boer</em> negeert boycot en beantwoordt tóch vragen van <em>Hélène Hendriks</em> Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv. Stapt Oranje voorzicht over de boycot tegen de mannen van Veronica Inside heen? Het lijkt er in ieder geval wel op, want bondscoach Frank de Boer gaf donderdagavond tóch antwoord op een paar vragen van Hélène Hendriks. Het was echter geen face-to-face interview; Hélène zat op een buitengewoon troosteloos plekje buiten de Johan Cruijff Arena voor een videoverbinding met De Boer. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Frank de Boer negeert boycot en beantwoordt tóch vragen van Hélène Hendriks of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier