Jack van Gelder over Denzel Dumfries in Humberto: "Enorm belangrijk geworden"

Jack van Gelder over Denzel Dumfries in Humberto: "Enorm belangrijk geworden"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Denzel Dumfries, de rechtsback van PSV, was donderdagavond opnieuw van grote waarde in het duel met Oostenrijk. Een overtreding op hem leidde tot de 1-0 en zelf tekende Dumfries voor de 2-0. Ook Jack van Gelder ziet dat Dumfries "enorm belangrijk is geworden" bij het Nederlands elftal.

<em>Jack van Gelder</em> over Denzel Dumfries in <em>Humberto</em>: &quot;Enorm belangrijk geworden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Denzel Dumfries, de rechtsback van PSV, was donderdagavond opnieuw van grote waarde in het duel met Oostenrijk. Een overtreding op hem leidde tot de 1-0 en zelf tekende Dumfries voor de 2-0. Ook Jack van Gelder ziet dat Dumfries "enorm belangrijk is geworden" bij het Nederlands elftal. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jack van Gelder over Denzel Dumfries in Humberto: "Enorm belangrijk geworden"

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV