Zien: Stefano Keizers klimt op de tafel van Humberto

Zien: Stefano Keizers klimt op de tafel van Humberto

Laat het maar aan cabaretier Stefano Keizers over om een tv-uitzending te ontregelen. Donderdagavond was hij te gast om te vertellen over zijn foto van de Oranjefans, maar op weg naar zijn plek bij het scherm besloot Keizers over de tafel te klimmen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Stefano Keizers</em> klimt op de tafel van <em>Humberto</em> Laat het maar aan cabaretier Stefano Keizers over om een tv-uitzending te ontregelen. Donderdagavond was hij te gast om te vertellen over zijn foto van de Oranjefans, maar op weg naar zijn plek bij het scherm besloot Keizers over de tafel te klimmen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Moeilijke wegZoals altijd kiest Keizers dus weer voor de moeilijke weg: hij loopt niet om de tafel, maar klimt er gewoon overheen. Vervolgens laat Keizers zien welke foto's hij van Oranjesupporters heeft gemaakt. De cabaretier probeerde ze in hun natuurlijke habitat te fotograferen en ging ook op zoek naar de verdwaalde Oranjefan. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Stefano Keizers klimt op de tafel van Humberto

Moeilijke weg
Zoals altijd kiest Keizers dus weer voor de moeilijke weg: hij loopt niet om de tafel, maar klimt er gewoon overheen. Vervolgens laat Keizers zien welke foto's hij van Oranjesupporters heeft gemaakt. De cabaretier probeerde ze in hun natuurlijke habitat te fotograferen en ging ook op zoek naar de verdwaalde Oranjefan.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Stefano Keizers klimt op de tafel van Humberto of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier