Humberto gemist? Amara Onwuka voorspelt voor vrijdag opnieuw hevig onweer

Humberto gemist? Amara Onwuka voorspelt voor vrijdag opnieuw hevig onweer

In de nacht van donderdag op vrijdag trokken er al hevige buien met onweer over (vooral) het westen van Nederland. De rust keert terug op vrijdagochtend, maar weervrouw Amara Onwuka voorspelt in de loop van de dag opnieuw hevig onweer.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Amara Onwuka voorspelt voor vrijdag opnieuw hevig <em>onweer</em> In de nacht van donderdag op vrijdag trokken er al hevige buien met onweer over (vooral) het westen van Nederland. De rust keert terug op vrijdagochtend, maar weervrouw Amara Onwuka voorspelt in de loop van de dag opnieuw hevig onweer. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Grote hagelstenenTegen het einde van de middag ontstaan er over een brede strook in Nederland pittige onweersbuien die richting het noorden wegtrekken. Daar kunnen volgens Onwuka ook grote hagelstenen bij vallen, tot wel vijf centimeter doorsnee. De weervrouw legt uit welk ingewikkelde systeem voor die grote stenen zorgt. Verder kunnen we ook veel regen en windstoten verwachten. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Amara Onwuka voorspelt voor vrijdag opnieuw hevig onweer

Grote hagelstenen
Tegen het einde van de middag ontstaan er over een brede strook in Nederland pittige onweersbuien die richting het noorden wegtrekken. Daar kunnen volgens Onwuka ook grote hagelstenen bij vallen, tot wel vijf centimeter doorsnee. De weervrouw legt uit welk ingewikkelde systeem voor die grote stenen zorgt. Verder kunnen we ook veel regen en windstoten verwachten.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Amara Onwuka voorspelt voor vrijdag opnieuw hevig onweer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier