Romy Monteiro over Songfestival: "Enorme angst ervaren" (Humberto)

Romy Monteiro over Songfestival: "Enorme angst ervaren" (Humberto)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Romy Monteiro acteert, zingt en speelt in musicals en sinds kort kruipt zij in de huid van haar alterego Indra Kalkhoven in het fictieve Meerdijk van GTST. Bij Humberto vertelt ze hoe het Songfestival voor haar was en hoe ze last-minute zich voorbereid heeft.

<em>Romy Monteiro</em> over Songfestival: &quot;Enorme angst ervaren&quot; (Humberto) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Romy Monteiro acteert, zingt en speelt in musicals en sinds kort kruipt zij in de huid van haar alterego Indra Kalkhoven in het fictieve Meerdijk van GTST. Bij Humberto vertelt ze hoe het Songfestival voor haar was en hoe ze last-minute zich voorbereid heeft. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Romy Monteiro over Songfestival: "Enorme angst ervaren" (Humberto)

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Romy Monteiro over Songfestival: "Enorme angst ervaren" (Humberto) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV