Humberto gemist? Stefano Keizers staat naakt in tijdschrift

Humberto gemist? Stefano Keizers staat naakt in tijdschrift

Het is een bloedbad in bladenland: Vogue verdwijnt, Glamour verdwijnt, de Esquire verdwijnt, en ook de Viva verdwijnt. Daarmee valt ook het doek voor de bekendste tijdschriftenrubriek van Nederland, waarin mensen uit de kleren gaan. Saskia van Engeland en Stefano Keizers vertellen over hun deelname aan deze rubriek.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Stefano Keizers staat naakt in tijdschrift Het is een bloedbad in bladenland: Vogue verdwijnt, Glamour verdwijnt, de Esquire verdwijnt, en ook de Viva verdwijnt. Daarmee valt ook het doek voor de bekendste tijdschriftenrubriek van Nederland, waarin mensen uit de kleren gaan. Saskia van Engeland en Stefano Keizers vertellen over hun deelname aan deze rubriek. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Ongeblurde versieHumberto Tan vraagt heel respectvol of ze de geblurde versie moeten laten zien of dat ze de volledige foto mogen tonen. Stefano antwoord dat het ongeblurd mag, omdat dat het hele doel van de fotoshoot was. Hij zal zijn lichaam nooit prachtig vinden, maar hoe zijn lichaam eruit ziet mag van hem wel genormaliseerd worden. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Stefano Keizers staat naakt in tijdschrift

Ongeblurde versie
Humberto Tan vraagt heel respectvol of ze de geblurde versie moeten laten zien of dat ze de volledige foto mogen tonen. Stefano antwoord dat het ongeblurd mag, omdat dat het hele doel van de fotoshoot was. Hij zal zijn lichaam nooit prachtig vinden, maar hoe zijn lichaam eruit ziet mag van hem wel genormaliseerd worden.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Stefano Keizers staat naakt in tijdschrift of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier