Zien: Ouders doodgereden Anouk strijden voor zware straffen verkeershufters

Zien: Ouders doodgereden Anouk strijden voor zware straffen verkeershufters

De spookrijder die in mei vorig jaar op de A12 een zwaar ongeluk veroorzaakte, is donderdag veroordeeld tot 5 jaar cel en 11 jaar rijontzegging. Voor Willy en Marjon Schuurmans zijn dit soort berichten zeer pijnlijk. Hun dochter Anouk werd in 2017 aangereden door een dronken bestuurder. De twee strijden al jaren voor een andere aanpak van zogenoemde verkeershufters.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Zien: Ouders doodgereden Anouk strijden voor zware straffen verkeershufters De spookrijder die in mei vorig jaar op de A12 een zwaar ongeluk veroorzaakte, is donderdag veroordeeld tot 5 jaar cel en 11 jaar rijontzegging. Voor Willy en Marjon Schuurmans zijn dit soort berichten zeer pijnlijk. Hun dochter Anouk werd in 2017 aangereden door een dronken bestuurder. De twee strijden al jaren voor een andere aanpak van zogenoemde verkeershufters. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Drukte bij dierenarts op eerste zomerdag: "Ze kunnen overlijden aan warmte" (HvN) Bekijk deze video » Zien: grimmige sfeer op straat na overwinning Oranje op Oostenrijk Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ouders doodgereden Anouk strijden voor zware straffen verkeershufters of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV