Ministers kritisch op handschuddende Koning: "Coronaregels gelden voor iedereen" (video)

Ministers kritisch op handschuddende Koning: "Coronaregels gelden voor iedereen" (video)

Koning Willem-Alexander had zich aan de coronaregels moeten houden toen hij donderdag voor de tweede EK-wedstrijd van het Nederlands elftal een bezoek bracht aan de de 'Mooiste Oranjestraat' van Nederland. In de Haagse Marktstraat schudde hij handen met buurtbewoners en hield hij geen anderhalve meter afstand.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Ministers kritisch op <em>handschuddende Koning</em>: &quot;Coronaregels gelden voor iedereen&quot; (video) Koning Willem-Alexander had zich aan de coronaregels moeten houden toen hij donderdag voor de tweede EK-wedstrijd van het Nederlands elftal een bezoek bracht aan de de 'Mooiste Oranjestraat' van Nederland. In de Haagse Marktstraat schudde hij handen met buurtbewoners en hield hij geen anderhalve meter afstand. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook ZIEN: Koning Willem-Alexander dolblij met winnende goal Denzel Dumfries Bekijk deze video » Zien: Gerard Joling durft Koning Willem-Alexander niet te roepen tijdens EK in Arena Bekijk deze video »
Royals :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ministers kritisch op handschuddende Koning: "Coronaregels gelden voor iedereen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier