WNL: Sywert van Lienden heeft vrijwilligers gemanipuleerd en voorgelogen

WNL: Sywert van Lienden heeft vrijwilligers gemanipuleerd en voorgelogen

Medewerkers en vrijwilligers van Stichting Hulptroepen Alliantie vinden dat Sywert van Lienden en zijn kompanen de mondkapjeswinst terug moet storten. Dat schrijven ze in een brief in de Volkskrant. Ze voelen zich misleid, gemanipuleerd en voorgelogen, net zoals de rest van het land.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder.

WNL: <em>Sywert van Lienden</em> heeft vrijwilligers gemanipuleerd en voorgelogen Medewerkers en vrijwilligers van Stichting Hulptroepen Alliantie vinden dat Sywert van Lienden en zijn kompanen de mondkapjeswinst terug moet storten. Dat schrijven ze in een brief in de Volkskrant. Ze voelen zich misleid, gemanipuleerd en voorgelogen, net zoals de rest van het land. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Humberto: geïrriteerde Youp van 't Hek en Mona Keijzer in discussie over Sywert van Lienden Bekijk deze video » Johan Derksen in De Oranjezomer over Sywert van Lienden: "Emigreer en laat je nooit meer zien" Bekijk deze video »
TV :
WNL: Sywert van Lienden heeft vrijwilligers gemanipuleerd en voorgelogen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op WNL: Sywert van Lienden heeft vrijwilligers gemanipuleerd en voorgelogen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier