Zien: Tim Hofman wil via Pak de Macht Koning ondervragen maar wordt genegeerd

Zien: Tim Hofman wil via Pak de Macht Koning ondervragen maar wordt genegeerd

Tim Hofman stond Koning Willem-Alexander op te wachten om een bijzondere vraag te stellen over Shell. Er was van te voren afgesproken dat de pers geen vragen mocht stellen, maar Tim deed dat natuurlijk toch. Hij werd echter genegeerd door Willem-Alexander.

Zien: <em>Tim Hofman</em> wil via <em>Pak de Macht</em> Koning ondervragen maar wordt genegeerd Tim Hofman stond Koning Willem-Alexander op te wachten om een bijzondere vraag te stellen over Shell. Er was van te voren afgesproken dat de pers geen vragen mocht stellen, maar Tim deed dat natuurlijk toch. Hij werd echter genegeerd door Willem-Alexander. Pak de MachtIn het programma Pak de Macht pakt Tim Hofman grote, maatschappelijke problemen aan. Hij zet deze niet alleen op de kaart, maar wil ook daadwerkelijk verandering zien. Zo ook bij Shell, ookwel bekend als 'Royal Dutch Shell' genoemd. Koning Willem-Alexander is, samen met het ministerie van Economische Zaken en Milieu, de enige die het predicaat 'Koninklijk' van Shell af kan nemen, en dat is precies wat Tim Hofman wil bereiken. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Vanavond in Pak de Macht: tijd om de schuldenindustrie aan te pakken Bekijk deze video » BOOS: bekijk vervolg op ‘Dutch Giant’ Olivier Richters die is opgelicht Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Tim Hofman wil via Pak de Macht Koning ondervragen maar wordt genegeerd

Pak de Macht
In het programma Pak de Macht pakt Tim Hofman grote, maatschappelijke problemen aan. Hij zet deze niet alleen op de kaart, maar wil ook daadwerkelijk verandering zien. Zo ook bij Shell, ookwel bekend als 'Royal Dutch Shell' genoemd. Koning Willem-Alexander is, samen met het ministerie van Economische Zaken en Milieu, de enige die het predicaat 'Koninklijk' van Shell af kan nemen, en dat is precies wat Tim Hofman wil bereiken.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Tim Hofman wil via Pak de Macht Koning ondervragen maar wordt genegeerd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV