Jack van Gelder over Oranje: "Memphis zit niet lekker in zijn vel"

Jack van Gelder over Oranje: "Memphis zit niet lekker in zijn vel"

Jack van Gelder zat gister bij Humberto om de wedstrijd Nederland-Oostenrijk te kijken. BIj Radio 538 vertelt hij hoe dit ging en wat hij ervan vond. Volgens hem lagen er nog veel meer kansen dan Oranje gepakt heeft en zit Memphis Depay niet lekker in zijn vel.

Bekijk de video van Radio 538 hieronder.

<em>Jack van Gelder</em> over Oranje: &quot;Memphis zit niet lekker in zijn vel&quot; Jack van Gelder zat gister bij Humberto om de wedstrijd Nederland-Oostenrijk te kijken. BIj Radio 538 vertelt hij hoe dit ging en wat hij ervan vond. Volgens hem lagen er nog veel meer kansen dan Oranje gepakt heeft en zit Memphis Depay niet lekker in zijn vel. Bekijk de video van Radio 538 hieronder. Bekijk ook Humberto gemist? Dirk Kuyt vindt Italië tot nu toe het beste land op het EK Bekijk deze video » Jack van Gelder over Denzel Dumfries in Humberto: "Enorm belangrijk geworden" Bekijk deze video »
Voetbal :
Jack van Gelder over Oranje: "Memphis zit niet lekker in zijn vel"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jack van Gelder over Oranje: "Memphis zit niet lekker in zijn vel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier