Live stream Hongarije - Frankrijk (EK voetbal, groep F)

Live stream Hongarije - Frankrijk (EK voetbal, groep F)

Kijk zaterdag 19 juni vanaf 15.00 uur LIVE naar Hongarije - Frankrijk via de livestream hierboven.

Zaterdag spelen Hongarije en Frankrijk tegen elkaar op het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Hongarije - Frankrijk op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Hongarije - Frankrijk

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Hongarije - Frankrijk is zaterdag 19 juni vanaf 15.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Hongarije - Frankrijk</em> (EK voetbal, groep F) Kijk zaterdag 19 juni vanaf 15.00 uur LIVE naar Hongarije - Frankrijk via de livestream hierboven. Zaterdag spelen Hongarije en Frankrijk tegen elkaar op het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Hongarije - Frankrijk op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Hongarije - Frankrijk De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Hongarije - Frankrijk (EK voetbal, groep F) Bekijk deze video » Hongarije - Frankrijk is zaterdag 19 juni vanaf 15.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Hongarije - Frankrijk (EK voetbal, groep F)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Live stream Hongarije - Frankrijk (EK voetbal, groep F) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier