Live stream Portugal - Duitsland (EK voetbal, groep F)

Live stream Portugal - Duitsland (EK voetbal, groep F)

Kijk zaterdag 19 juni vanaf 18.00 uur LIVE naar Portugal - Duitsland via de livestream hierboven.

Zaterdag spelen Portugal en Duitsland tegen elkaar op het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Portugal - Duitsland op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Portugal - Duitsland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Portugal - Duitsland is zaterdag 19 juni vanaf 18.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Portugal - Duitsland</em> (EK voetbal, groep F) Kijk zaterdag 19 juni vanaf 18.00 uur LIVE naar Portugal - Duitsland via de livestream hierboven. Zaterdag spelen Portugal en Duitsland tegen elkaar op het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Portugal - Duitsland op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Portugal - Duitsland De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Portugal - Duitsland (EK voetbal, groep F) Bekijk deze video » Portugal - Duitsland is zaterdag 19 juni vanaf 18.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Portugal - Duitsland (EK voetbal, groep F)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live stream Portugal - Duitsland (EK voetbal, groep F) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier