Zien: honderden Oranjefans zorgen voor overlast in Den Haag, Enschede en Apeldoorn

Zien: honderden Oranjefans zorgen voor overlast in Den Haag, Enschede en Apeldoorn

Oranje heeft op 17 juni haar tweede winst geboekt tegen Oostenrijk. Oranjefans kunnen hun geluk niet op en trekken massal de straat op. In Apeldoorn, Den Haag en Enschede liep het uit de hand, politie moest ingrijpen bij een aantal incidenten. Hierbij zijn diverse aanhoudingen verricht.

Bekijk de video van NU.nl hieronder.

Zien: honderden <em>Oranjefans</em> zorgen voor overlast in Den Haag, Enschede en Apeldoorn Oranje heeft op 17 juni haar tweede winst geboekt tegen Oostenrijk. Oranjefans kunnen hun geluk niet op en trekken massal de straat op. In Apeldoorn, Den Haag en Enschede liep het uit de hand, politie moest ingrijpen bij een aantal incidenten. Hierbij zijn diverse aanhoudingen verricht. Bekijk de video van NU.nl hieronder. Bekijk ook Video: Frank de Boer reageert op actie vliegtuig: "Bedankt voor de tip, het blijft 3-5-2" Bekijk deze video » Video: Frank de Boer ziet vliegtuig met tips van oranjefans tijdens training Bekijk deze video » De Oranjezomer: Hélène onthult dat vliegtuigje stunt van programma is Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: honderden Oranjefans zorgen voor overlast in Den Haag, Enschede en Apeldoorn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier