Video: rapper Josylvio weer vrijgelaten door politie Curaçao

Video: rapper Josylvio weer vrijgelaten door politie Curaçao

Rapper Josylvio vertrok voor een schrijverskamp richting het zonnige eiland Curaçao. Daar werd hij echter niet zo vrolijk ontvangen, de rapper werd geslagen en aangehouden door de politie na problemen met zijn paspoort en verstoring van de openbare orde.

Video: rapper <em>Josylvio</em> weer vrijgelaten door politie <em>Curaçao</em> Rapper Josylvio vertrok voor een schrijverskamp richting het zonnige eiland Curaçao. Daar werd hij echter niet zo vrolijk ontvangen, de rapper werd geslagen en aangehouden door de politie na problemen met zijn paspoort en verstoring van de openbare orde. PaspoortNadat de rapper werd opgepakt door de politie op het Caribisch gebied, gingen er verschillende verhalen rond waardoor hij zo behandeld is. Eerst werd bekend dat hij met een vervalste PCR-test het land binnen wilde dringen, maar later bleek het te gaan om problemen met zijn paspoort. Het management heeft bekendgemaakt in een statement dat het een misverstand is en Josylvio onterecht is opgepakt. De rapper is inmiddels ook weer vrijgelaten. Bekijk het statement van het management hieronder. View this post on Instagram A post shared by La Foux | Artist Management (@lafoux) Bekijk de video van NOS hierboven. Bekijk ook Zien: Rapper Josylvio geslagen en aangehouden door politie Curaçao Bekijk deze video » Rapper Josylvio hardhandig in de boeien geslagen vanwege reispapieren Bekijk deze video » Statement vanuit management Josylvio: ''Het is een misverstand'' Bekijk deze video »

Paspoort
Nadat de rapper werd opgepakt door de politie op het Caribisch gebied, gingen er verschillende verhalen rond waardoor hij zo behandeld is. Eerst werd bekend dat hij met een vervalste PCR-test het land binnen wilde dringen, maar later bleek het te gaan om problemen met zijn paspoort. Het management heeft bekendgemaakt in een statement dat het een misverstand is en Josylvio onterecht is opgepakt. De rapper is inmiddels ook weer vrijgelaten.

Bekijk het statement van het management hieronder.

Bekijk de video van NOS hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: rapper Josylvio weer vrijgelaten door politie Curaçao of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier