Video: kudde koeien komt op visite bij afvalverwerkingsbedrijf

Video: kudde koeien komt op visite bij afvalverwerkingsbedrijf

Bij een afvalverwerkingsbedrijf in Eindhoven zijn wel hele aparte uitwerpselen op de grond gevonden. Een medewerkster van het bedrijf zag de koeienvlaaien liggen toen zij arriveerde op haar werk. Ze begreep er niets van, maar toen ze eenmaal de bewakingsbeelden terugkeek, wist ze niet wat ze zag.

Bekijk de video van 112 Vandaag hieronder.

Video: kudde <em>koeien</em> komt op visite bij <em>afvalverwerkingsbedrijf</em> Bij een afvalverwerkingsbedrijf in Eindhoven zijn wel hele aparte uitwerpselen op de grond gevonden. Een medewerkster van het bedrijf zag de koeienvlaaien liggen toen zij arriveerde op haar werk. Ze begreep er niets van, maar toen ze eenmaal de bewakingsbeelden terugkeek, wist ze niet wat ze zag. Bekijk de video van 112 Vandaag hieronder. Bekijk ook Frans Bauer is bang tijdens koeien melken op Texel (Bestemming Onbekend) Bekijk deze video » Frans Bauer vindt het stinken op Texel: "Wat een stank!" (De Bauers: Bestemming Onbekend) Bekijk deze video » Zien: Frans Bauer staat doodsangsten uit tijdens bezoek aan koeien op Texel Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: kudde koeien komt op visite bij afvalverwerkingsbedrijf


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: kudde koeien komt op visite bij afvalverwerkingsbedrijf of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier