Buienradar: vrijdag opnieuw pittige regen- en onweersbuien in Nederland

Buienradar: vrijdag opnieuw pittige regen- en onweersbuien in Nederland

Lees alles over het weer van de komende dagen op Weer.nl.

Na een onstuimige nacht - vooral voor het westen van Nederland - volgen er vrijdagmiddag opnieuw pittige regen- en onweersbuien, die ook andere delen van ons land zullen bereiken.

Lees verder onder de video.

<em>Buienradar</em>: vrijdag opnieuw pittige regen- en onweersbuien in Nederland Lees alles over het weer van de komende dagen op Weer.nl. Na een onstuimige nacht - vooral voor het westen van Nederland - volgen er vrijdagmiddag opnieuw pittige regen- en onweersbuien, die ook andere delen van ons land zullen bereiken. Lees verder onder de video. Code geelHet KNMI heeft code geel afgegeven vanwege de pittige buien, die ook gepaard kunnen gaan met grote hagelstenen van twee tot vijf centimeter doorsnee. Na de tropische dag van vandaag keert de koelte weer terug en zien we ook steeds vaker buien. Lees alles over het weer van vandaag en morgen op Weer.nl. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk ook Humberto gemist? Amara Onwuka voorspelt voor vrijdag opnieuw hevig onweer Bekijk deze video » Bekijk het onweer van afgelopen nacht in Nederland (video) Bekijk deze video »
Weer :
Buienradar: vrijdag opnieuw pittige regen- en onweersbuien in Nederland

Code geel
Het KNMI heeft code geel afgegeven vanwege de pittige buien, die ook gepaard kunnen gaan met grote hagelstenen van twee tot vijf centimeter doorsnee. Na de tropische dag van vandaag keert de koelte weer terug en zien we ook steeds vaker buien. Lees alles over het weer van vandaag en morgen op Weer.nl.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Buienradar: vrijdag opnieuw pittige regen- en onweersbuien in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier