Zien: Viva Hollandia in nieuw jasje gestoken met rapversie Ali B

Zien: Viva Hollandia in nieuw jasje gestoken met rapversie Ali B

Nederland won de tweede EK-wedstrijd tegen Oostenrijk met 2-0. Oranjefans zijn door het dolle heen, zo ook Ali B. Hij maakt er een goed feestje van en de snackbus inclusief Wolter Kroes bracht een bezoekje aan de rapper. Tijdens dit bezoek steekt Ali B het nummer 'Viva Hollandia' in een nieuw jasje.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Zien: <em>Viva Hollandia</em> in nieuw jasje gestoken met rapversie <em>Ali B</em> Nederland won de tweede EK-wedstrijd tegen Oostenrijk met 2-0. Oranjefans zijn door het dolle heen, zo ook Ali B. Hij maakt er een goed feestje van en de snackbus inclusief Wolter Kroes bracht een bezoekje aan de rapper. Tijdens dit bezoek steekt Ali B het nummer 'Viva Hollandia' in een nieuw jasje. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Marcel van Roosmalen haalt opnieuw uit: "Verdrink Wolter Kroes in een bad met poep" Bekijk deze video » Wolter Kroes over Olympisch Stadion-concert na Nederland- Noord-Macedonië (video) Bekijk deze video » Zien: Ali B viert feestje om overwinning Nederland - Oostenrijk Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Viva Hollandia in nieuw jasje gestoken met rapversie Ali B


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Viva Hollandia in nieuw jasje gestoken met rapversie Ali B of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier