Video: bewoners Oranjestraat over ophef koning: "Het was niet tegen te houden"

Video: bewoners Oranjestraat over ophef koning: "Het was niet tegen te houden"

De koning heeft een bezoekje gebracht aan de mooiste Oranjestraat van Nederland in Den Haag. Dat bezoek verliep goed, maar de commotie achteraf heeft veel stof doen opwaaien. De koning nam de coronamaatregelen namelijk niet zo serieus meer tijdens zijn bezoek. De anderhalve meter werd niet in acht gehouden, maar de bewoners uit de straat in Den Haag vinden het maar onzin: "Leef en laat leven, de koning gaan mensen op aflopen, dat weet je. Het was niet tegen te houden."

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Video: bewoners <em>Oranjestraat</em> over ophef <em>koning</em>: &quot;Het was niet tegen te houden&quot; De koning heeft een bezoekje gebracht aan de mooiste Oranjestraat van Nederland in Den Haag. Dat bezoek verliep goed, maar de commotie achteraf heeft veel stof doen opwaaien. De koning nam de coronamaatregelen namelijk niet zo serieus meer tijdens zijn bezoek. De anderhalve meter werd niet in acht gehouden, maar de bewoners uit de straat in Den Haag vinden het maar onzin: "Leef en laat leven, de koning gaan mensen op aflopen, dat weet je. Het was niet tegen te houden." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Ministers kritisch op handschuddende Koning: "Coronaregels gelden voor iedereen" (video) Bekijk deze video » Zien: Tim Hofman wil via Pak de Macht Koning ondervragen maar wordt genegeerd Bekijk deze video » Zien: ministers reageren op bezoek Willem-Alexander aan Oranjestraat: "Ik schrik ervan" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: bewoners Oranjestraat over ophef koning: "Het was niet tegen te houden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier