Marco Borsato bevestigt relatie met Leontine: "We hebben een soort van verkering weer"

Marco Borsato bevestigt relatie met Leontine: "We hebben een soort van verkering weer"

Marco Borsato dropt allerlei hints op zijn social media waarbij hij verwijst naar de liefde. Ook hebben we gezien dat hij het weer leuk heeft met Leontine. Zou het dan toch weer aan zijn tussen de twee lovebirds? De zanger roept via diverse media kanalen dat ze het leuk hebben, maar bevestigt niks, tot nu!

<em>Marco Borsato</em> bevestigt relatie met <em>Leontine</em>: &quot;We hebben een soort van verkering weer&quot; Marco Borsato dropt allerlei hints op zijn social media waarbij hij verwijst naar de liefde. Ook hebben we gezien dat hij het weer leuk heeft met Leontine. Zou het dan toch weer aan zijn tussen de twee lovebirds? De zanger roept via diverse media kanalen dat ze het leuk hebben, maar bevestigt niks, tot nu! VerkeringHet radiostation Joe uit België heeft de primeur te pakken: "We hebben een soort van verkering weer", aldus Marco tijdens het programma. De zanger straalt van oor tot oor wanneer hij de woorden uitspreekt. Hij wilde het dan ook niet langer voor zich houden. Bekijk de video van Joe hierboven terug. Bekijk ook Marco Borsato schenkt de glazen vol: "Leonie en ik hebben het gezellig" Bekijk deze video » Bekijk backstage video Hef je Glas met Marco Borsato op vuilniswagen Bekijk deze video » Video: Marco Borsato stuurt hartjes naar Leontine: management bevestigt liefde Bekijk deze video »
Entertainment :
Marco Borsato bevestigt relatie met Leontine: "We hebben een soort van verkering weer"

Verkering
Het radiostation Joe uit België heeft de primeur te pakken: "We hebben een soort van verkering weer", aldus Marco tijdens het programma. De zanger straalt van oor tot oor wanneer hij de woorden uitspreekt. Hij wilde het dan ook niet langer voor zich houden.

Bekijk de video van Joe hierboven terug.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marco Borsato bevestigt relatie met Leontine: "We hebben een soort van verkering weer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier