Video: Rutte laat weten dat de koning incident Den Haag ook 'heel vervelend' vond

Video: Rutte laat weten dat de koning incident Den Haag ook 'heel vervelend' vond

Koning Willem-Alexander bracht donderdag een bezoek aan de Oranjestraat in Den Haag ter ere van het winnen van de mooist versierde straat. Daarbij zijn de coronaregels niet in acht genomen door de koning. Mark Rutte reageert op de onhandige situatie: "We moeten het ook weer niet te zwaar maken. Je kon het op dat moment ook niet meer voorkomen." Ook laat Rutte weten dat de koning er zelf ook heel vervelend vond.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Video: <em>Rutte</em> laat weten dat de koning incident <em>Den Haag</em> ook 'heel vervelend' vond Koning Willem-Alexander bracht donderdag een bezoek aan de Oranjestraat in Den Haag ter ere van het winnen van de mooist versierde straat. Daarbij zijn de coronaregels niet in acht genomen door de koning. Mark Rutte reageert op de onhandige situatie: "We moeten het ook weer niet te zwaar maken. Je kon het op dat moment ook niet meer voorkomen." Ook laat Rutte weten dat de koning er zelf ook heel vervelend vond. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Zien: Tim Hofman wil via Pak de Macht Koning ondervragen maar wordt genegeerd Bekijk deze video » Video: bewoners Oranjestraat over ophef koning: "Het was niet tegen te houden" Bekijk deze video » Zien: Tamara van Ark over koning: "We hebben die anderhalve meter niet voor niets" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Rutte laat weten dat de koning incident Den Haag ook 'heel vervelend' vond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier