Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Frankrijk: Max Verstappen snelste

Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Frankrijk: Max Verstappen snelste

De tweede vrije training van Formule 1 GP van Frankrijk zit er weer op. Waar Max Verstappen tijdens de eerste vrije training derde werd, was hij nu de snelste. Hij werd gevolgd door Valtteri Bottas die tweede werd en Lewis Hamilton eindigde op een derde plek.

Tekst gaat verder onder de video.

Samenvatting <em>vrije training 2</em> Formule 1 GP van Frankrijk: Max Verstappen snelste De tweede vrije training van Formule 1 GP van Frankrijk zit er weer op. Waar Max Verstappen tijdens de eerste vrije training derde werd, was hij nu de snelste. Hij werd gevolgd door Valtteri Bottas die tweede werd en Lewis Hamilton eindigde op een derde plek. Tekst gaat verder onder de video. KlagenHamilton leek wat te klagen over de auto tijdens de tweede vrije training in Frankrijk. Waar Mercedes in de eerste vrije training volledig aan kop ging, is het nu Max Verstappen die de koppositie weet te veroveren. Bekijk de samenvatting van de tweede vrije training van de GP van Frankrijk hierboven. Bekijk ook Esteban Ocon verlengt contract met drie jaar bij Alpine: "Geweldig gevoel!" (video) Bekijk deze video » Eerste vrije training GP Frankrijk: Sebastian Vettel heeft wat problemen Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Frankrijk: Mercedes terug aan kop Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Frankrijk: Max Verstappen snelste

Klagen
Hamilton leek wat te klagen over de auto tijdens de tweede vrije training in Frankrijk. Waar Mercedes in de eerste vrije training volledig aan kop ging, is het nu Max Verstappen die de koppositie weet te veroveren.

Bekijk de samenvatting van de tweede vrije training van de GP van Frankrijk hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Frankrijk: Max Verstappen snelste of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier