Heftige beelden: gebouw Antwerpen stort in, meerdere ernstig gewond

Heftige beelden: gebouw Antwerpen stort in, meerdere ernstig gewond

In Antwerpen is vrijdagmiddag een gebouw ingestort. Het gaat daarbij om een steiger die naar beneden is gekomen. Het gebouw was in aanbouw en er zou een basisschool inkomen, maar tijdens de bouw ging het goed mis. Er zijn meerdere gewonden gevallen waaronder ook ernstig gewonden.

Heftige beelden: gebouw <em>Antwerpen</em> stort in, meerdere ernstig gewond In Antwerpen is vrijdagmiddag een gebouw ingestort. Het gaat daarbij om een steiger die naar beneden is gekomen. Het gebouw was in aanbouw en er zou een basisschool inkomen, maar tijdens de bouw ging het goed mis. Er zijn meerdere gewonden gevallen waaronder ook ernstig gewonden. SteigerDe basisschool was bijna klaar en de bouwvakkers waren tijdens de instorting nog aan het werk op de steiger. Bij het incident zijn een twintigtal aan mensen gewond geraakt, maar nog niet iedereen is uit het puin bevrijdt. Het is nog niet duidelijk hoe dit heeft kunnen plaatsvinden en of er fouten zijn gemaakt tijdens de bouw. Bekijk de video van het gebouw hierboven. Bekijk ook Zien: Chinese vrachtwagen valt 40 meter in stortkuil, chauffeur breekt beide benen Bekijk deze video » Heftige beelden: man uit brandende auto gered door agenten in Texas Bekijk deze video » HEFTIGE BEELDEN: Christian Eriksen valt neer tijdens EK-duel Denemarken - Finland Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden: gebouw Antwerpen stort in, meerdere ernstig gewond

Steiger
De basisschool was bijna klaar en de bouwvakkers waren tijdens de instorting nog aan het werk op de steiger. Bij het incident zijn een twintigtal aan mensen gewond geraakt, maar nog niet iedereen is uit het puin bevrijdt. Het is nog niet duidelijk hoe dit heeft kunnen plaatsvinden en of er fouten zijn gemaakt tijdens de bouw.

Bekijk de video van het gebouw hierboven.

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier