Rondje Binnenhof: hoe staat het met de positie van het CDA binnen de formatie?

Rondje Binnenhof: hoe staat het met de positie van het CDA binnen de formatie?

Na het lekken van de memo van Pieter Omtzigt, heerst er veel onrust binnen de partij. Hoe sterk staat het CDA nog binnen de formatiegesprekken? Er zit in ieder geval weinig schot in de zaak, het lijkt erop dat het nog even gaat duren voordat er een nieuw kabinet gemaakt is. Xander van der Wulp bekijkt het positief: "Zolang ze allemaal hetzelfde zeggen, zitten ze in ieder geval nog op een lijn."

Bekijk de video van Rondje Binnenhof hieronder.

<em>Rondje Binnenhof</em>: hoe staat het met de positie van het <em>CDA</em> binnen de <em>formatie</em>? Na het lekken van de memo van Pieter Omtzigt, heerst er veel onrust binnen de partij. Hoe sterk staat het CDA nog binnen de formatiegesprekken? Er zit in ieder geval weinig schot in de zaak, het lijkt erop dat het nog even gaat duren voordat er een nieuw kabinet gemaakt is. Xander van der Wulp bekijkt het positief: "Zolang ze allemaal hetzelfde zeggen, zitten ze in ieder geval nog op een lijn." Bekijk de video van Rondje Binnenhof hieronder. Bekijk ook Zien: Pieter Omtzigt laat in statement weten lidmaatschap CDA op te zeggen Bekijk deze video » Wopke Hoekstra in Humberto over vertrek Pieter Omtzigt: "Er zijn makkelijkere dagen geweest" Bekijk deze video » Video: wie heeft memo Pieter Omtzigt gelekt? Bekijk deze video »
Politiek :
Rondje Binnenhof: hoe staat het met de positie van het CDA binnen de formatie?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rondje Binnenhof: hoe staat het met de positie van het CDA binnen de formatie? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier