Terugkijken: persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge over versoepelingen (18 juni)

Terugkijken: persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge over versoepelingen (18 juni)

Mark Rutte en Hugo de Jonge hielden vanavond om 19.00 uur een persconferentie over mogelijke versoepelingen. Er werd aangekondigd dat de mondkapjesplicht wordt afgeschaft als er 1,5 meter afstand kan worden gehouden, en dat het advies om thuis te werken vervalt.

Lees verder onder de video.

Terugkijken: persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge over <em>versoepelingen</em> (18 juni) Mark Rutte en Hugo de Jonge hielden vanavond om 19.00 uur een persconferentie over mogelijke versoepelingen. Er werd aangekondigd dat de mondkapjesplicht wordt afgeschaft als er 1,5 meter afstand kan worden gehouden, en dat het advies om thuis te werken vervalt. Lees verder onder de video. ZomerversoepelingenDe zomer komt eraan en het gaat goed met de coronacijfers. Genoeg redenen dus om de coronamaatregelen te versoepelen. Voor het eerst in weken is er vanavond eentje. Vanavond werd bekendgemaakt dat vanaf 26 juni weer meer kan. Mensen hoeven dan geen mondkapjes meer te dragen, behalve in het openbaar vervoer en op het vliegveld. De anderhalvemeterregel blijft voorlopig nog wel gelden. Tot minimaal half augustus moeten mensen afstand van elkaar blijven houden. Als derde het aantal bezoekers thuis. Nu geldt nog het advies om maximaal 4 personen per dag te ontvangen, per 26 juni wordt dit uitgebreid naar 8 mensen. Kinderen tot en met 12 jaar oud tellen daarbij niet mee. Je kan de hele persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge hierboven terugkijken. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: Nederlanders gooien coronamaatregelen prullenbak in Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: deze versoepelingen kun je verwachten vanavond Bekijk deze video »
Nieuws :
Terugkijken: persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge over versoepelingen (18 juni)

Zomerversoepelingen
De zomer komt eraan en het gaat goed met de coronacijfers. Genoeg redenen dus om de coronamaatregelen te versoepelen. Voor het eerst in weken is er vanavond eentje. Vanavond werd bekendgemaakt dat vanaf 26 juni weer meer kan. Mensen hoeven dan geen mondkapjes meer te dragen, behalve in het openbaar vervoer en op het vliegveld. De anderhalvemeterregel blijft voorlopig nog wel gelden. Tot minimaal half augustus moeten mensen afstand van elkaar blijven houden. Als derde het aantal bezoekers thuis. Nu geldt nog het advies om maximaal 4 personen per dag te ontvangen, per 26 juni wordt dit uitgebreid naar 8 mensen. Kinderen tot en met 12 jaar oud tellen daarbij niet mee.

Je kan de hele persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge hierboven terugkijken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge over versoepelingen (18 juni) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier