Persconferentie 18 juni gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Persconferentie 18 juni gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Persconferentie 18 juni gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond (vrijdag 18 juni) geven demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge opnieuw een persconferentie over de coronamaatregelen. VaccinatiesDe vaccinatiecampagne in Nederland is inmiddels flink op stoom gekomen, het aantal besmettingen daalt al weken en ook de ziekenhuisbezetting loopt in rap tempo terug. En dus wordt er binnenkort steeds meer mogelijk in ons land. MondkapjesDe bewindslieden zullen opnieuw een aantal belangrijke versoepelingen aankondigen. Zo mag de horeca nog meer mensen toestaan en gaat de mondkapjesplicht in openbare binnenruimtes er vanaf volgende week af. In het OV blijft een mondkapje wel verplicht. Je kunt de persconferentie ook live kijken via de livestream op Gids.tv.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond (vrijdag 18 juni) geven demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge opnieuw een persconferentie over de coronamaatregelen.

Vaccinaties
De vaccinatiecampagne in Nederland is inmiddels flink op stoom gekomen, het aantal besmettingen daalt al weken en ook de ziekenhuisbezetting loopt in rap tempo terug. En dus wordt er binnenkort steeds meer mogelijk in ons land.

Mondkapjes
De bewindslieden zullen opnieuw een aantal belangrijke versoepelingen aankondigen. Zo mag de horeca nog meer mensen toestaan en gaat de mondkapjesplicht in openbare binnenruimtes er vanaf volgende week af. In het OV blijft een mondkapje wel verplicht.

Je kunt de persconferentie ook live kijken via de livestream op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Persconferentie 18 juni gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier