Eloise van Oranje in RTL Boulevard: "Ik wilde nooit een hitsensatie zijn"

Eloise van Oranje in RTL Boulevard: "Ik wilde nooit een hitsensatie zijn"

Eloise van Oranje heeft haar debuut als schrijfster gemaakt. Vanaf vandaag ligt het boek van de gravin in de winkel.

Eloise van Oranje in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;Ik wilde nooit een hitsensatie zijn&quot; Eloise van Oranje heeft haar debuut als schrijfster gemaakt. Vanaf vandaag ligt het boek van de gravin in de winkel. "Geen hitsensatie"In Learning By Doing geeft de 19-jarige dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien antwoorden op vragen die ze van haar 262 duizend volgers op Instagram krijgt én deelt ze haar levenslessen. RTL Boulevard interviewde de gravinfluencer. Ze zei onder andere dat ze nooit een hitsensatie wilde zijn. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Eloise van Oranje in RTL Boulevard: "Ik wilde nooit een hitsensatie zijn"

"Geen hitsensatie"
In Learning By Doing geeft de 19-jarige dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien antwoorden op vragen die ze van haar 262 duizend volgers op Instagram krijgt én deelt ze haar levenslessen. RTL Boulevard interviewde de gravinfluencer. Ze zei onder andere dat ze nooit een hitsensatie wilde zijn.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eloise van Oranje in RTL Boulevard: "Ik wilde nooit een hitsensatie zijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier