Zien: zoenende Tony Junior in nieuwe trailer De Bachelor

Zien: zoenende Tony Junior in nieuwe trailer De Bachelor

Welke vrouw weet het hart van dj Tony Junior te stelen? Aanstaande donderdag begint zijn liefdesavontuur in De Bachelor bij Videoland. Vanavond zag je bij RTL Boulevard de nieuwe trailer.

Zien: zoenende Tony Junior in nieuwe trailer <em>De Bachelor</em> Welke vrouw weet het hart van dj Tony Junior te stelen? Aanstaande donderdag begint zijn liefdesavontuur in De Bachelor bij Videoland. Vanavond zag je bij RTL Boulevard de nieuwe trailer. Zoenen en rozenIn de trailer zien we dat het er heftig aan toe gaat in De Bachelor. Er zijn veel rozen, er is romantiek én er wordt veel gezoend. In het programma hoopt Tony zijn ideale partner te vinden: "Ik hoop hier iemand te vinden met wie ik honderd word." Bekijk de trailer van RTL Boulevard hierboven. De Bachelor is vanaf 24 juni te zien op Videoland. Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: zoenende Tony Junior in nieuwe trailer De Bachelor

Zoenen en rozen
In de trailer zien we dat het er heftig aan toe gaat in De Bachelor. Er zijn veel rozen, er is romantiek én er wordt veel gezoend. In het programma hoopt Tony zijn ideale partner te vinden: "Ik hoop hier iemand te vinden met wie ik honderd word."

Bekijk de trailer van RTL Boulevard hierboven. De Bachelor is vanaf 24 juni te zien op Videoland. Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: zoenende Tony Junior in nieuwe trailer De Bachelor of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier