Johan Derksen over nieuws Kees Jansma in De Oranjezomer: "Morgen staat Nederland op zijn kop"

Johan Derksen over nieuws Kees Jansma in De Oranjezomer: "Morgen staat Nederland op zijn kop"

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen over nieuws Kees Jansma in <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Morgen staat Nederland op zijn kop&quot; Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv. Er komt groot nieuws aan over Kees Jansma. Johan Derksen had het er al eerder over deze week. Morgen is het dan echt zover. Jansma reageerde alvast bij De Oranjezomer, maar wilde niet teveel zeggen. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Er komt groot nieuws aan over Kees Jansma. Johan Derksen had het er al eerder over deze week. Morgen is het dan echt zover. Jansma reageerde alvast bij De Oranjezomer, maar wilde niet teveel zeggen.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen over nieuws Kees Jansma in De Oranjezomer: "Morgen staat Nederland op zijn kop" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier