Video: Johan Derksen gaat stuk om dronken supporter Schotland

Video: Johan Derksen gaat stuk om dronken supporter Schotland

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv.

Video: Johan Derksen gaat stuk om <em>dronken</em> supporter Schotland Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv. De heren van De Oranjezomer hebben zin in de wedstrijd Engeland - Schotland. Om vast in de stemming te komen, kijken ze even wat video's van dronken Schotse supporters. Johan Derksen geniet vooral van de laatste video. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Video: Johan Derksen gaat stuk om dronken supporter Schotland

De heren van De Oranjezomer hebben zin in de wedstrijd Engeland - Schotland. Om vast in de stemming te komen, kijken ze even wat video's van dronken Schotse supporters. Johan Derksen geniet vooral van de laatste video.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Johan Derksen gaat stuk om dronken supporter Schotland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV