Johan Derksen niet onder de indruk van Memphis: "Tweede garnituur-vedette" (De Oranjezomer)

Johan Derksen niet onder de indruk van Memphis: "Tweede garnituur-vedette" (De Oranjezomer)

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen niet onder de indruk van Memphis: &quot;Tweede garnituur-vedette&quot; (<em>De Oranjezomer</em>) Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen is niet erg onder de indruk van Memphis Depay tijdens dit EK tot nu toe. Dat zei hij vanavond in De Oranjezomer. Volgens Derksen heeft Memphis nog niet echt laten zien wat hij kan: "Hij is een tweede garnituur-vedette." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen is niet erg onder de indruk van Memphis Depay tijdens dit EK tot nu toe. Dat zei hij vanavond in De Oranjezomer. Volgens Derksen heeft Memphis nog niet echt laten zien wat hij kan: "Hij is een tweede garnituur-vedette."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen niet onder de indruk van Memphis: "Tweede garnituur-vedette" (De Oranjezomer) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier