Heftige beelden: noodweer raast over Nederland

Heftige beelden: noodweer raast over Nederland

Ga voor een uitgebreid weerbericht naar Weer.nl.

Het gaat er hard aan toe op sommige plekken van ons land. Waar het op de ene plaats kurkdroog is, raast er op andere plaatsten een enorme storm door het land. In de video's hieronder zie je hoe dat eraan toe gaat.

Heftige beelden: <em>noodweer</em> raast over Nederland Ga voor een uitgebreid weerbericht naar Weer.nl. Het gaat er hard aan toe op sommige plekken van ons land. Waar het op de ene plaats kurkdroog is, raast er op andere plaatsten een enorme storm door het land. In de video's hieronder zie je hoe dat eraan toe gaat. NoodweerCode Oranje is geen overbodige luxe op sommige plekken. In de video's die je hier ziet gaat het er hard aan toe. Hierboven zie je hoe een tuin het zwaar te verduren krijgt, en hieronder zie je de schade die het noodweer heeft aangericht. Ook hoogspanningsmasten moesten het ontgelden. Meerdere zijn omgewaaid: In Alkmaar staan de straten blank:
Weer :
Heftige beelden: noodweer raast over Nederland

Noodweer
Code Oranje is geen overbodige luxe op sommige plekken. In de video's die je hier ziet gaat het er hard aan toe. Hierboven zie je hoe een tuin het zwaar te verduren krijgt, en hieronder zie je de schade die het noodweer heeft aangericht.

Ook hoogspanningsmasten moesten het ontgelden. Meerdere zijn omgewaaid:

In Alkmaar staan de straten blank:


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: noodweer raast over Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier