Hélène Hendriks in De Oranjezomer: "Ik vind het best wel eng bij het stadion"

Hélène Hendriks in De Oranjezomer: "Ik vind het best wel eng bij het stadion"

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv.

Hélène Hendriks in <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Ik vind het best wel eng bij het stadion&quot; Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv. Hélène Hendriks was vanavond te gast bij De Oranjezomer. Ze vertelde dat ze het best eng vond om naar het stadion te gaan voor de wedstrijd Nederland - Oostenrijk donderdag. "Ik ben nog niet gevaccineerd, dus soms loop ik gewoon even weg. Je moet nog steeds gewoon goed oppassen." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hélène Hendriks was vanavond te gast bij De Oranjezomer. Ze vertelde dat ze het best eng vond om naar het stadion te gaan voor de wedstrijd Nederland - Oostenrijk donderdag. "Ik ben nog niet gevaccineerd, dus soms loop ik gewoon even weg. Je moet nog steeds gewoon goed oppassen."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hélène Hendriks in De Oranjezomer: "Ik vind het best wel eng bij het stadion" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier