René van der Gijp lovend over Dumfries in De Oranjezomer: "Liever hem dan Kyle Walker"

René van der Gijp lovend over Dumfries in De Oranjezomer: "Liever hem dan Kyle Walker"

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp lovend over Dumfries in <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Liever hem dan Kyle Walker&quot; Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp heeft gisteravond genoten van Denzel Dumfries. "Wat ik gisteren zei, is dat ik af en toe bij PSV in de lach schiet. Maar nu is hij op zijn top." René zegt ook dat hij de gevraagde prijzen voor spelers als Kyle Walker belachelijk vindt. "Dan heb ik liever Dumfries." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

René van der Gijp heeft gisteravond genoten van Denzel Dumfries. "Wat ik gisteren zei, is dat ik af en toe bij PSV in de lach schiet. Maar nu is hij op zijn top." René zegt ook dat hij de gevraagde prijzen voor spelers als Kyle Walker belachelijk vindt. "Dan heb ik liever Dumfries."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp lovend over Dumfries in De Oranjezomer: "Liever hem dan Kyle Walker" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier