Marcel van Roosmalen roast koning Willem-Alexander in De Oranjezomer: "Jezus, die man"

Marcel van Roosmalen roast koning Willem-Alexander in De Oranjezomer: "Jezus, die man"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv.

Marcel van Roosmalen is op dreef dit EK. Al de hele week komt hij met de ene venijnige column na de andere in De Oranjezomer. Vanavond moest koning Willem-Alexander het ontgelden.

Marcel van Roosmalen roast koning Willem-Alexander in <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Jezus, die man&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv. Marcel van Roosmalen is op dreef dit EK. Al de hele week komt hij met de ene venijnige column na de andere in De Oranjezomer. Vanavond moest koning Willem-Alexander het ontgelden. "Hij moet en zal het verkeerde voorbeeld geven"Onze koning was gisteren te gast in de mooiste Oranjestraat van Nederland. Daar vergat hij even de anderhalvemeter-regel én het feit dat we al het hele jaar geen handen mogen geven: "Jezus, die man. (....) Hij moet en hij zal het verkeerde voorbeeld geven tot het einde van de coronapandemie." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Hij moet en zal het verkeerde voorbeeld geven"
Onze koning was gisteren te gast in de mooiste Oranjestraat van Nederland. Daar vergat hij even de anderhalvemeter-regel én het feit dat we al het hele jaar geen handen mogen geven: "Jezus, die man. (....) Hij moet en hij zal het verkeerde voorbeeld geven tot het einde van de coronapandemie."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marcel van Roosmalen roast koning Willem-Alexander in De Oranjezomer: "Jezus, die man" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier