NOS EK Voetbal Spanje - Polen eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Spanje - Polen eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Spanje - Polen eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 20:25 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Spanje - Polen op het EK voetbal in Sevilla, Spanje. Groep EHet is de laatste wedstrijd uit de tweede speelronde in de groepsfase van dit toernooi. Spanje en Polen zitten in Groep E, waarin Zweden en Slowakije vrijdag al speelden. Zweden won met 1-0, nadat het eerder 0-0 speelde tegen Spanje. RoodPolen begon het toernooi met een nederlaag. Slowakije was met 2-1 te sterk nadat Grzegorz Krychowiak met rood van het veld af moest. Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf 20:25 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Spanje - Polen op het EK voetbal in Sevilla, Spanje.

Groep E
Het is de laatste wedstrijd uit de tweede speelronde in de groepsfase van dit toernooi. Spanje en Polen zitten in Groep E, waarin Zweden en Slowakije vrijdag al speelden. Zweden won met 1-0, nadat het eerder 0-0 speelde tegen Spanje.

Rood
Polen begon het toernooi met een nederlaag. Slowakije was met 2-1 te sterk nadat Grzegorz Krychowiak met rood van het veld af moest.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS EK Voetbal Spanje - Polen eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier