Toto-voorspelling De Oranjezomer: "Portugal wint van Duitsland"

Toto-voorspelling De Oranjezomer: "Portugal wint van Duitsland"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv.

Toto-voorspelling <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Portugal wint van Duitsland&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv. De heren van De Oranjezomer voorspellen erop los. De eerste wedstrijden van de Toto-voorspelling in de video zijn gemakkelijk, zo zeggen de heren, maar de laatste is voer voor discussie: "Portugal wint van Duitsland." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De heren van De Oranjezomer voorspellen erop los. De eerste wedstrijden van de Toto-voorspelling in de video zijn gemakkelijk, zo zeggen de heren, maar de laatste is voer voor discussie: "Portugal wint van Duitsland."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Toto-voorspelling De Oranjezomer: "Portugal wint van Duitsland" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier