Jaïr Ferwera bij Humberto: "Wordt Louis van Gaal de nieuwe formateur?"

Jaïr Ferwera bij Humberto: "Wordt Louis van Gaal de nieuwe formateur?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 18 juni terugkijken bij Gids.tv.

Jaïr Ferwera bij <em>Humberto</em>: &quot;Wordt Louis van Gaal de nieuwe formateur?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 18 juni terugkijken bij Gids.tv. Politiek verslaggever van RTL4 Jair Ferwerda was vrijdag bij de ministerraad in Den Haag en sprak de politieke kopstukken over de afgelopen week. De formatie gaat nog steeds erg langzaam, maar: Louis van Gaal wil het graag overnemen. Wat vinden de bewindslieden daarvan? Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jaïr Ferwera bij Humberto: "Wordt Louis van Gaal de nieuwe formateur?"

Politiek verslaggever van RTL4 Jair Ferwerda was vrijdag bij de ministerraad in Den Haag en sprak de politieke kopstukken over de afgelopen week. De formatie gaat nog steeds erg langzaam, maar: Louis van Gaal wil het graag overnemen. Wat vinden de bewindslieden daarvan?

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jaïr Ferwera bij Humberto: "Wordt Louis van Gaal de nieuwe formateur?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV