Louis van Gaal bij Humberto over gezonder leven: "Nu ben ik een jonge God"

Louis van Gaal bij Humberto over gezonder leven: "Nu ben ik een jonge God"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 18 juni terugkijken bij Gids.tv.

Louis van Gaal bij <em>Humberto</em> over gezonder leven: &quot;Nu ben ik een jonge God&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 18 juni terugkijken bij Gids.tv. Louis van Gaal en Erik Scherder bundelen de krachten en hebben een gezamenlijke missie: ze willen een systeem waarbij mensen van jongs af aan geholpen worden hun leven lang gezond te blijven door sport en beweging vast onderdeel te laten zijn van hun dagelijks leven. Het is daarmee namelijk slecht gesteld in Nederland. Samen vertellen ze erover bij Humberto. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Louis van Gaal bij Humberto over gezonder leven: "Nu ben ik een jonge God"

Louis van Gaal en Erik Scherder bundelen de krachten en hebben een gezamenlijke missie: ze willen een systeem waarbij mensen van jongs af aan geholpen worden hun leven lang gezond te blijven door sport en beweging vast onderdeel te laten zijn van hun dagelijks leven. Het is daarmee namelijk slecht gesteld in Nederland. Samen vertellen ze erover bij Humberto.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Louis van Gaal bij Humberto over gezonder leven: "Nu ben ik een jonge God" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier