Humberto: Thijs Niks werkte met Sywert van Lienden samen: "We zijn gemanipuleerd en voorgelogen"

Humberto: Thijs Niks werkte met Sywert van Lienden samen: "We zijn gemanipuleerd en voorgelogen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 18 juni terugkijken bij Gids.tv.

Vrijdag schreven 10 vrijwilligers van de Stichting Hulptroepen Alliantie, de non-profitorganisatie van Sywert van Lienden een nijpende brief in de Volkskrant.

Lees verder onder de video.

<em>Humberto</em>: Thijs Niks werkte met Sywert van Lienden samen: &quot;We zijn gemanipuleerd en voorgelogen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 18 juni terugkijken bij Gids.tv. Vrijdag schreven 10 vrijwilligers van de Stichting Hulptroepen Alliantie, de non-profitorganisatie van Sywert van Lienden een nijpende brief in de Volkskrant. Lees verder onder de video. Voorgelogen"We zijn ruim een jaar lang misleid, gemanipuleerd en voorgelogen," was te lezen. De oproep van de brief: de winst moet onmiddellijk teruggestort worden. Onder hen was Thijs Niks. Via een verbinding vanuit San Francisco was hij te gast bij Humberto. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Thijs Niks werkte met Sywert van Lienden samen: "We zijn gemanipuleerd en voorgelogen"

Voorgelogen
"We zijn ruim een jaar lang misleid, gemanipuleerd en voorgelogen," was te lezen. De oproep van de brief: de winst moet onmiddellijk teruggestort worden. Onder hen was Thijs Niks. Via een verbinding vanuit San Francisco was hij te gast bij Humberto.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto: Thijs Niks werkte met Sywert van Lienden samen: "We zijn gemanipuleerd en voorgelogen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier