Video: GGD hoopt door TikTok-filmpjes vaccinatiebereidheid te laten stijgen onder jongeren

Video: GGD hoopt door TikTok-filmpjes vaccinatiebereidheid te laten stijgen onder jongeren

De vaccinatiebereidheid onder jongeren lijkt langzaam te stijgen. Zij willen ook weer meedoen in de maatschappij, een feestje bijwonen of zorgeloos op vakantie naar het buitenland. De GGD hoopt met het maken van TikTok-filmpjes de bereidheid te laten stijgen. Door middel van deze filmpjes verspreiden ze informatie over de gevolgen van het vaccin, mag je bijvoorbeeld een joint roken na het krijgen van een prik?

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder.

Video: <em>GGD</em> hoopt door <em>TikTok-filmpjes</em> vaccinatiebereidheid te laten stijgen onder jongeren De vaccinatiebereidheid onder jongeren lijkt langzaam te stijgen. Zij willen ook weer meedoen in de maatschappij, een feestje bijwonen of zorgeloos op vakantie naar het buitenland. De GGD hoopt met het maken van TikTok-filmpjes de bereidheid te laten stijgen. Door middel van deze filmpjes verspreiden ze informatie over de gevolgen van het vaccin, mag je bijvoorbeeld een joint roken na het krijgen van een prik? Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Bekijk ook Hugo de Jonge over vaccinatie: "Ik ga op vakantie naar Italië dit jaar" Bekijk deze video » Video: op Urk is men verdeeld over het nemen van vaccinatie Bekijk deze video » RIVM ongerust: steeds minder jongeren voelen drang om te vaccineren (video) Bekijk deze video » Viroloog Ab Osterhaus in Op1 over de gevaren van de Indiase corona-variant Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: GGD hoopt door TikTok-filmpjes vaccinatiebereidheid te laten stijgen onder jongeren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier