Video: blijft spannend of Oranjebus op tijd in Boedapest gaat zijn

Video: blijft spannend of Oranjebus op tijd in Boedapest gaat zijn

Volgende week is de achtste finale van het Nederlands Elftal in Boedapest. Het leek er even op dat de Oranjebus niet van de partij zou zijn tijdens deze wedstrijd, maar misschien komt hij toch nog op tijd. De bus heeft panne, maar of de onderdelen om hem te repareren op tijd zijn, is nog even de vraag.

Bekijk de video van Radio 1 hieronder.

Video: blijft spannend of <em>Oranjebus</em> op tijd in <em>Boedapest</em> gaat zijn Volgende week is de achtste finale van het Nederlands Elftal in Boedapest. Het leek er even op dat de Oranjebus niet van de partij zou zijn tijdens deze wedstrijd, maar misschien komt hij toch nog op tijd. De bus heeft panne, maar of de onderdelen om hem te repareren op tijd zijn, is nog even de vraag. Bekijk de video van Radio 1 hieronder. Bekijk ook Ministers kritisch op handschuddende Koning: "Coronaregels gelden voor iedereen" (video) Bekijk deze video » Video: buurman Dumfries blij met voetballer: "Laat zien dat je met karakter ver kan komen" Bekijk deze video » EenVandaag: Denzel Dumfries bewijst dat je ook via amateurvoetbal de top kunt bereiken Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: blijft spannend of Oranjebus op tijd in Boedapest gaat zijn


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: blijft spannend of Oranjebus op tijd in Boedapest gaat zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier