Video: mogelijk extra coronamaatregelen nodig in najaar vanwege delta-variant

Video: mogelijk extra coronamaatregelen nodig in najaar vanwege delta-variant

Binnenkort kunnen we gedag zeggen tegen bijna alle coronaregels die nu gelden. Dat het een zomer gaat worden, is zeker. Toch heerst er nog spanning over het najaar. De delta-variant is een besmettelijke variant die nu overal opduikt. Het zou kunnen zijn dat er extra coronamaatregelen nodig zijn om deze de kop in te drukken. Mogelijk krijgen we dan ook een derde vaccinatie, aldus arts-microbioloog Marc Bonten van het UMC Utrecht.

Bekijk de video van Radio 1 hieronder.

Video: mogelijk extra <em>coronamaatregelen</em> nodig in najaar vanwege <em>delta-variant</em> Binnenkort kunnen we gedag zeggen tegen bijna alle coronaregels die nu gelden. Dat het een zomer gaat worden, is zeker. Toch heerst er nog spanning over het najaar. De delta-variant is een besmettelijke variant die nu overal opduikt. Het zou kunnen zijn dat er extra coronamaatregelen nodig zijn om deze de kop in te drukken. Mogelijk krijgen we dan ook een derde vaccinatie, aldus arts-microbioloog Marc Bonten van het UMC Utrecht. Bekijk de video van Radio 1 hieronder. Bekijk ook Video: bewoners Oranjestraat over ophef koning: "Het was niet tegen te houden" Bekijk deze video » Terugkijken: persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge over versoepelingen (18 juni) Bekijk deze video » Humberto: ons land gaat weer open, Floor Bremer blikt terug op persconferentie Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: mogelijk extra coronamaatregelen nodig in najaar vanwege delta-variant


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: mogelijk extra coronamaatregelen nodig in najaar vanwege delta-variant of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier