Video: Schotten zetten Londen op stelten na EK-wedstrijd

Video: Schotten zetten Londen op stelten na EK-wedstrijd

De EK-wedstrijd tussen Schotland en Engeland eindigde vrijdag in een gelijkspel. Dat zorgde echter wel voor een hoop commotie in de stad door de Schotten die naar Londen zijn afgereisd. Zij zetten de stad op stelten, de politie moet ingrijpen.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Video: <em>Schotten</em> zetten Londen op stelten na <em>EK-wedstrijd</em> De EK-wedstrijd tussen Schotland en Engeland eindigde vrijdag in een gelijkspel. Dat zorgde echter wel voor een hoop commotie in de stad door de Schotten die naar Londen zijn afgereisd. Zij zetten de stad op stelten, de politie moet ingrijpen. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Live stream Engeland - Schotland (EK voetbal, groep D) Bekijk deze video » Samenvatting Engeland - Schotland (EK voetbal, groep D) Bekijk deze video » Video: Johan Derksen gaat stuk om dronken supporter Schotland Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Schotten zetten Londen op stelten na EK-wedstrijd


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Schotten zetten Londen op stelten na EK-wedstrijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier