Hans van Soest in Radio 1 over formatie: "Geen van de partijen bereid te bewegen"

Hans van Soest in Radio 1 over formatie: "Geen van de partijen bereid te bewegen"

Dit weekend zou het moeten samenkomen als het aan informateur Mariëtte Hamer ligt, de formatie. De leiders van VVD, D66, CDA, PvdA, GroenLinks en de ChristenUnie moeten met elkaar aan de slag, maar dat blijkt moeilijk. politiek verslaggever van het AD, Hans van Soest reageert: "Geen van de partijen is tot nu toe bereid om te bewegen."

Bekijk de video van Radio 1 hieronder.

<em>Hans van Soest</em> in <em>Radio 1</em> over formatie: &quot;Geen van de partijen bereid te bewegen&quot; Dit weekend zou het moeten samenkomen als het aan informateur Mariëtte Hamer ligt, de formatie. De leiders van VVD, D66, CDA, PvdA, GroenLinks en de ChristenUnie moeten met elkaar aan de slag, maar dat blijkt moeilijk. politiek verslaggever van het AD, Hans van Soest reageert: "Geen van de partijen is tot nu toe bereid om te bewegen." Bekijk de video van Radio 1 hieronder. Bekijk ook Video: 'VVD en CDA hebben geen zin in zure PvdA' Bekijk deze video » Rondje Binnenhof: hoe staat het met de positie van het CDA binnen de formatie? Bekijk deze video » Jaïr Ferwera bij Humberto: "Wordt Louis van Gaal de nieuwe formateur?" Bekijk deze video »
Nieuws :
Hans van Soest in Radio 1 over formatie: "Geen van de partijen bereid te bewegen"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hans van Soest in Radio 1 over formatie: "Geen van de partijen bereid te bewegen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier