Video: Yolanthe Cabau neemt Xess-Xava mee naar de set van Liefde zonder Grenzen

Video: Yolanthe Cabau neemt Xess-Xava mee naar de set van Liefde zonder Grenzen

Yolanthe Cabau heeft geluk met de productie van Liefde zonder Grenzen. De actrice heeft een rol in de gloednieuwe Nederlandse film en kan dat perfect combineren met haar zoontje. Haar zoontje, Xess-Xava verblijft samen met haar op de set en heeft volgens de actrice de tijd van zijn leven met springkussens: "Hij vindt het helemaal geweldig hier."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Liefde zonder Grenzen verschijnt in oktober in de bioscopen.

Video: <em>Yolanthe Cabau</em> neemt Xess-Xava mee naar de set van <em>Liefde zonder Grenzen</em> Yolanthe Cabau heeft geluk met de productie van Liefde zonder Grenzen. De actrice heeft een rol in de gloednieuwe Nederlandse film en kan dat perfect combineren met haar zoontje. Haar zoontje, Xess-Xava verblijft samen met haar op de set en heeft volgens de actrice de tijd van zijn leven met springkussens: "Hij vindt het helemaal geweldig hier." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Liefde zonder Grenzen verschijnt in oktober in de bioscopen. Bekijk ook Zien: Yolanthe Cabau straalt tijdens shoot voor TalkiesMagazine Bekijk deze video » Zo reageert Yolanthe Cabau op terugwin-pogingen Wesley Sneijder Bekijk deze video » Yolanthe Cabau reageert op verzoeningspoging Wesley Sneijder: "Ik focus op mezelf" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Yolanthe Cabau neemt Xess-Xava mee naar de set van Liefde zonder Grenzen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier