De Oranjezomer gemist? Johan reageert op Libelle: "Wist niet dat het nog bestond"

De Oranjezomer gemist? Johan reageert op Libelle: "Wist niet dat het nog bestond"

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Johan reageert op Libelle: &quot;Wist niet dat het nog bestond&quot; Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van zaterdag 19 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen kreeg er even flink van langs in de Libelle, specifiek van hoofdredacteur Hilmar Mulder. 'De Snor' reageert vanavond: "Ik kon het niet zeggen. Ik zei de Libelle omdat mijn moeder de Libelle las. Ik wist niet dat het nog bestond." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van zaterdag 19 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen kreeg er even flink van langs in de Libelle, specifiek van hoofdredacteur Hilmar Mulder. 'De Snor' reageert vanavond: "Ik kon het niet zeggen. Ik zei de Libelle omdat mijn moeder de Libelle las. Ik wist niet dat het nog bestond."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Johan reageert op Libelle: "Wist niet dat het nog bestond" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier