De Oranjezomer gemist? René lovend over Sneijder en Van der Vaart: "Toevoeging aan ons programma"

De Oranjezomer gemist? René lovend over Sneijder en Van der Vaart: "Toevoeging aan ons programma"

René van der Gijp is lovend over de twee NOS-analisten Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart, maar maakt wel een kanttekening: "Ze zijn niet zwart en niet transgender."

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van zaterdag 19 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? René lovend over Sneijder en Van der Vaart: &quot;Toevoeging aan ons programma&quot; René van der Gijp is lovend over de twee NOS-analisten Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart, maar maakt wel een kanttekening: "Ze zijn niet zwart en niet transgender." Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van zaterdag 19 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. 'Gijp' ziet de twee als enige analisten die - naast Boskamp, Kraay, Advocaat, Kieft en Driessen - iets toe kunnen voegen aan Veronica Inside: "Ze kunnen er niets aan doen dat ze geen vrouw zijn." NOSDerksen kan het toch niet laten om nog een opmerking te maken: "Bij de NOS gaat het nergens over. Dan zit er weer zo'n vrouwtje doorheen te wauwelen." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

'Gijp' ziet de twee als enige analisten die - naast Boskamp, Kraay, Advocaat, Kieft en Driessen - iets toe kunnen voegen aan Veronica Inside: "Ze kunnen er niets aan doen dat ze geen vrouw zijn."

NOS
Derksen kan het toch niet laten om nog een opmerking te maken: "Bij de NOS gaat het nergens over. Dan zit er weer zo'n vrouwtje doorheen te wauwelen."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? René lovend over Sneijder en Van der Vaart: "Toevoeging aan ons programma" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier